ARTIFORT MEUBELS

Artifort meubelen, leveren wij in Nederland en België. De design meubelen hebben wij in onze showrooms staan. Artifort Amsterdam en Schijndel.
Graag sturen wij u de stofstalen toe, zodat u de juiste kleur kunt uit kiezen.
Wij zijn een grote Artifort dealer in de Benelux. Graag adviseren wij u met de levertijden, stofstalen, prijzen en advies.
Artifort meubelen Benelux klantenservice en showroom  0031 (0)20 311 8396.

Lees meer

Nederland en België  0031-20 311 83 96
Vraag hier een offerte aan.

De design collectie van Artifort is vaak kleurrijk en heeft echt een geheel eigen beeld. Het geeft uitstraling aan de inrichting en bepaald de sfeer. Art en Comfort en gemaakt door de beste ontwerpers, eigenzinnig design, strak gestoffeerd met vloeiende lijnen en een fantastisch zitcomfort. De collecties worden getoond in diverse musea zoals in Centre Pompidou. En ook bij zeer gerenommeerde bedrijven en bij de rijkere inrichtingen thuis.

De Lande meubelen en Artifort design meubels worden geproduceerd in de fabriek Schijndel Nederland, Lanaken Belgie en Bursa Turkije geproduceerd. Zo beschikken de merken over een eigen schuimmachine, hout- en metaalbewerking, poedercoating straat en productontwikkeling.

 

Artifort meubelen Kleuren en stoffen

De verschillende stoffen en leder die mogelijk zijn presenteren wij uitgebreid in onze Artifort showroom Amsterdam.
Wij leveren door de gehele Benelux.


Graag helpen wij u met het maken van een kleur of materiaal keuze - het is ons vak! Slijtage martindale, kleurechtheid, pilling en ook na levergarantie worden uitvoerig met u besproken.

Wilt u nu vrijblijvend telefonisch advies of een stalenkaart opvragen bel dan 020-3118396

 

Artifort ontwerpers

Bekende ontwerpen zijn Pierre Paulin, Geoffrey D. Harcourt RDI, René Holten, Patrick Norguet en Richard Hutten.