Bma ergonomics bureaustoelen

Axia bureaustoelen van BMA Ergonomics is synoniem aan Goed zitten. Al meer dan 20 jaar zijn wij gespecialiseerd Axia bureaustoelen service center in Amsterdam vanwaar wij heel Nederland en België bedienen. Onze ergonomische specialisten geven vrijblijvend werkplekadvies bij u op locatie in veel gevallen wordt er dan een proefstoel geplaatst zodat u deze uitvoerig kunt testen. Bel ons vrijblijvend voor Biomechanisch Advies 0031 (0)20 3118396.

Please note the following section of content is possibly being delivered from an external source (IFRAME in HTML terms), and may present unusual experiences for screen readers.

Vraag hier een Axia offerte of bel 0031 203 11 83 96

De BMA Axia 2.0 ergonomische bureaustoelen zijn:
Axia 2.1 bureaustoel met middelhoge rugleuning
Axia 2.2 bureaustoel met hoge rugleuning
Axia 2.3 bureaustoel met extra hoge rugleuning tot 140 kg
Axia 2.4 bureaustoel met extra hoge rugleuning
Axia 2.5 bureaustoel met hoge netweave rug
Ergonomische 24-uursstoelen en maatwerk bureaustoelen.Axia Active bma stoel

U kunt ervoor kiezen om een smart optie op een Axia bureaustoel 2.0 serie toe te voegen.
In de zitting en rugleuning worden dan meetpunten toegevoegd zodat u via een app kunt zien of u de stoel goed gebruikt. De Axia Active laat de zitting trillen om aan te geven dat het tijd is om te bewegen.

 

Duurzaamheid

Wist u dat als u een nieuwe Axia koopt dat wij deze na 10 jaar weer inruilen en u daar nof € 75,- voor terug krijgt, wij hergebruiken de onderdelen die daar voor geschikt zijn voor de nieuwe bureaustoelen, de rest wordt gerecycled. Dat is nou circulaire economie en optimaal milieuvriendelijk produceren en al jaren lang een begrip binnen BMA ergonomics.

Vraag naar onze offerte aanbieding of bel 0031-20 311 8396