Stiltewerkplek - Concentratiewerkplek

Concentratiewerkplek of stiltewerkplek zijn in ideaal om geconcentreerd te kunnen werken in een open kantoorinrichting. Geluid in de open kantoortuin kan als zeer storend worden ervaren, een belcel of een akoestische vergaderunit is een mooie oplossing. Videobel overlegplek. Het geluid te reduceren is een goed idee, maar wat heeft u daarvoor nodig? Werken akoestische producten zoals een belcel wel echt? Wij hebben al vele units mogen plaatsen en zijn inmiddels zeer ervaren, graag beantwoorden wij al uw vragen.

Wilt u de concentratie werkplek testen in een van onze showrooms?
Maak een afspraak u bent van harte welkom. 

 

CONCENTRATIEwerkplek / STILTE videoWERKPLEK

Videobellen binnen een open kantoor kan voor je collega als storend worden ervaren, het zorgt voor een daling van het concentratieniveau en is op te lossen door geluiddempende materialen toe te passen.
Worden jullie ook gestoord door externe factoren, geluid van buitenaf of collega's en kunnen jullie zo niet in alle rust en privacy werken? Een concentratiewerkplek is een ruimte waar men zich af kan sluiten en volledig kan concentreren, deze zijn ideaal om te plaatsen in een open kantoorruimte, ontvangsthal, lobby of openbare ruimte, zodat men rust en privacy vindt voor het plegen van belangrijke telefoontjes, het voeren van een moeilijk overleg of wanneer iemand focus nodig heeft voor moeilijkere werkzaamheden.

Onze vergaderboxen zijn voorzien van akoestisch materiaal dat geluid reduceert of zelfs geluiddicht gemaakt. Hierdoor wordt de output van de werknemers geoptimaliseerd. 
De collectie bestaat uit speelse concentratiewerkplekken, wat meer klassiekere modellen en luxere uitvoeringen die geleverd kunnen worden met divers kabelmanagement, LED schermen, luchtbehandeling en verlichting.

WILT U MEER INFORMATIE ONTVANGEN OF KUNNEN WIJ U ADVISEREN?
Wij staan voor u klaar om u te helpen, neem hier contact met ons op!
Kantoor projectinrichting Skoon 8 - Oostzaan