Zit sta bureaus - overzicht

Zit sta bureaus elektrisch verstelbaar. Alle materialen en kleuren en vele modellen in onze showroom. Leverbaar vanaf € 250,- tot € 2.500,- per stuk. Graag helpen wij u verder met de het professioneel inrichten van uw kantoor met zit sta werkplekken. Wij hebben verstand van de arbonormen en kabelmanagement. Graag komen wij met u in contact.

We besteden onze tijd meer dan ooit tevoren zittend op het kantoor. Ons lichaam is niet ontworpen om lange tijd in een zitpositie te werken, dus moeten we bewegen en actief zijn. Staand werken voor een paar uur gedurende de dag kan een positieve invloed op onze gezondheid en efficiëntie van werk hebben.

 

Arboregels omtrent het zit sta bureau arbonormering

Zitsta bureaus dienen hoogte verstelbaar te zijn van 65-128 cm conform de Nederlandse NPR arbonorm. Met een elektrisch verstelbaar bureau dient u rekening te houden met de ruimte tussen de bureaus onderling, zodat er geen vingers kunnen knellen. Een luxe elektrisch hoogte verstelbaar bureau heeft een beveiliging daarvoor ingebouwd. Het zorgt ervoor dat de motor afslaat bij een knelling. 

 

kabelmanagement voor zitsta bureaus

De bekabeling dient ruim aandacht te krijgen, graag adviseren wij u hier uitvoering over.
Er zijn doorkoppelsystemen voor de elektra aansluitingen waardoor er geen overbodige kabel nodig zijn.
In geval van een duo opstelling wordt er gewerkt met een kabelaorta, een ruimekabelbak die aan het frame verbonden is. Vanuit de aorta lopen de kabels via een kabel-geleiders meestal een knik-arm naar de kabelgoot die onder het blad bevestigd is. Bij het verstellen van het bureau beweegt het blad van 62 tot 128 cm de kabels dienen ruim lengte te hebben.

Het zou zo moeten zijn dat de stekkerblokken in de aorta en de kabelgoot gebruikt worden voor de vaste aansluitingen. Incidentele aansluitingen zouden op het blad moeten zitten, denk hierbij aan opbouw stekkerblokken met bijvoorbeeld stroom en usb aansluitingen. Doordat het stekkerblok op of in het bureaublad is bevestigd gaat de gebruiker niet in de kabelbakken lopen rommelen. Hierdoor blijft het netjes. Bekijk hier de meer over deze mogelijkheden.

 

WILT U MEER INFORMATIE ONTVANGEN OF KUNNEN WIJ U ADVISEREN?
Wij staan voor u klaar om u te helpen, neem hier contact met ons op!
Kantoor projectinrichting Skoon 8 - Oostzaan