banne duurzame designmeubelen

Banne duurzame designmeubelen is een wereldberoemd om zijn unieke benadering van duurzaamheid en tijdloze ontwerpen. 

Een visionair merk dat lage landen designwaarden combineert met hoogwaardige materialen en verantwoorde productiemethoden. De hoog kwalitatieve materialen zorgen ontwerpen die jarenlang mee gaan en klasse uitstralen. Elk meubel is uniek in zijn ontwerp. Arjen Lubbes, de eigenaar van Banne richt zicht voornamelijk op de samenwerken tussen het merk en de klant, alles met als doel een duurzamere wereld te creëeren.

Van stoelen gemaakt van afvalresten, tot tafels. banken en fauteuils en meubels voor buiten, vraag ons om advies voor meubelen van BanneAlle filters 107

Meer Banne Banne Slice afbeeldingen
Banne Banne Slice
11 foto's

11 foto's

Banne Slice

€ 1450

1
        Sortlink: banne-slice
        Sortafbeelding: 11
        SortPlaatje: Producten2/slice-banne.jpg
        SortPlaatje.first: 1
        SortPlaatje.ab: 
        Absolutelink: 
        First: 
        URL: 
        Top: 
        Up: 
        Sortmerk: Banne
        SortModel: Banne Slice
        Fit: 
        SortTitle: Banne Slice
        SortMerk: Banne
        SortModel: Banne Slice
        SortPrijs: 1450
        SortOnder: Banne Slice
        SortVoorraad: 0
        SortBestellen: 1
        SortPlaatje: Producten2/slice-banne.jpg
        SortLink: banne-slice
        SortAfbeeldingen: 11
        SortTekst: <p>Slice bank Banne is een design bank geïnspireerd door een tennisbal, rond en organisch van vorm en heeft een hoog flexibel zitcomfort. De meubelen zijn gevuld met hoog kwalitatief HR-Polyetherschuim waardoor je echt urenlang lekker lang kunt ontspannen. Verkrijgbaar in twee breedte maten en als fauteuil en in meerdere mooie kleuren Kvadrat stoffen.</p><p>Ontworpen door Lex Pott</p><h2>SLICE BANNE specificaties</h2><p>Frame gemaakt van massief Beukenhouten, multiplex en MDF en is bedekt met HR-Polyetherschuim. Kvadrat stof bestaat voor 70% uit gerecycled Polyester en voor 30% uit Polyester weefsel.<br> <br>De bank breedte 225 of 195 cm&nbsp;<br> Zitdiepte 54 cm | Zithoogte 45 cm.<br><br>Fauteuil: <br>breedte 115 cm |&nbsp;Zitdiepte 54 cm | Zithoogte 45 cm. <br><br>Bel ons voor de stofkleuren en eventueel stofstalen.</p><p>&nbsp;</p><pre><strong>BANNE SLICE PRIJS</strong><br>Banne Slice prijs is vanaf €&nbsp;1.450,-<br>Wij leveren in de gehele Benelux.<br>0031 20 311 8396 voor meer informatie over de <strong>Banne Slice</strong></pre>
      

BANNE DESIGN MEUBELEN VAN NEDERLANDSE BODEM - NEDERLAND BELGIË 0031 (0)20 311 8396

Banne meubelen zijn Nederlandse Design meubelen,  kleurrijk en uniek in zijn soort. Wij hebben een showroom in Oostzaan, u bent van harte welkoM!

OVER BANNE MEUBELEN

Banne is ontstaan in 2020 en afkomstig uit een kleine strook land een paar meter onder de zeespiegel in de Nederlandse polder. Maar onze naam gaat over meer dan de noodzaak om duurzamer te leven met de natuur. Het herinnert ons aan de kracht van de gemeenschap om onze grootste collectieve uitdagingen te overwinnen. Al honderden jaren houden families hier de zee op afstand door samen te werken.

Samenwerken zit in ons DNA en willen daarom, onder leiding van topontwerper Arjen Lubbes, elk meubel voorzien van een hoge duurzaamheid die daarmee tegelijkertijd dus bijdraagt aan de wereld die meer leefbaar is, samen, met u!

BANNE SHOWROOM AMSTERDAM

Banne Amsterdam Showroom, Skoon 8 - Oostzaan - Zakelijk en Particulier
Banne showroom, Schoot 2, 1551 NB Westzaan

Graag komen wij met u in contact bel ons voor een afspraak.
0031 20 311 8396 voor Banne meubelen