Bma ergonomics bureaustoelen

Axia bureaustoelen, BMA ergonomics zijn goede ergonomische bureaustoelen en essentieel voor gezond werken.
Al meer dan 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in Axia bureaustoelen. Vanuit ons servicecenter in Amsterdam bedienen wij heel Nederland en België.
Particulieren zijn bij ons ook van harte welkom in onze bureaustoelen showroom. Skoon 8 - Oostzaan

Home BMA  
Axia 2.1 bureaustoel met middelhoge rugleuning
Axia 2.2 bureaustoel met hoge rugleuning
Axia 2.3 bureaustoel met extra hoge rugleuning tot 140 kg
Axia 2.4 bureaustoel met extra hoge rugleuning
Axia 2.5 bureaustoel met hoge netweave rug

Wij leveren in heel Europa. Onze ergonomische specialisten geven vrijblijvend werkplekadvies bij u op locatie. In veel gevallen wordt er dan een proefstoel geplaatst, zodat u deze uitvoerig kunt testen.
Bel ons vrijblijvend voor Biomechanisch Advies 0031 (0)20 3118396.

In onze BMA Ergonomics bureaustoelen showroom Amsterdam geven wij vrijblijvende ergonomische werkplekinstructies.
Bel voor een afspraak 0031 (0)20 311 83 96.

 

Duurzame bureaustoel

Wist u dat als u een nieuwe Axia koop, wij deze na 10 jaar weer inruilen en u daar nog € 50,- voor terug krijgt. Wij hergebruiken diverse onderdelen voor de productie van nieuwe bureaustoelen. De rest wordt gerecycled. Dat is nou circulaire economie en optimaal milieuvriendelijk produceren en al jarenlang een begrip bij BMA ergonomics.

Klik hier voor een offerte of bel 0031 (0)20 311 8396

BMA Ergonomics Axia beeldschermstoel is een Nederlandse stoel die speciaal is ontwikkeld voor het werken met een beeldscherm. De bio mechanica is volledig gepatenteerd. Het uitgangspunt is dan ook volledig anders dan de overige bureaustoelen. Dat maakt de stoel bijzonder. Daarnaast is de uitwisselbaarheid in de stoel groot, wat veel flexibiliteit geeft in de samenstelling van de stoel.

Dat de stoel volledig voldoet aan de strenge NPR 1813 richtlijn is vanzelfsprekend, maar we kunnen verder gaan dan dat. Voor iedereen is er een perfect passende stoel te maken. Wij passen deze stoel al meer dan 20 jaar succesvol toe bij kleine en grote organisaties, maar ook voor de werkplek thuis. Naast de ergonomie is duurzaamheid en milieu ook belangrijk in deze stoel. Door de facilitair slimme opbouw van de stoel is deze 100 % recyclebaar.

Ook zijn wij gespecialiseerd in 24-uurs stoelen.
Voor alle facetten van 24-uurs werk hebben wij een uitmuntende stoel.

 

Over bma flokk bureaustoelen

Begonnen als een Bio Mechanisch Adviesbureau in de jaren ’90 met advies met betrekking tot beeldschermwerken merkten zij dat de toenmalige bureaustoelen niet voldeden aan hun eisen. Uiteindelijk hebben zij zelf een stoel ontwikkeld met medewerking van de Erasmus Universiteit Rotterdam en TU Delft. In 1998 kwam de Axia Office bureaustoel op de markt. Nu meer dan 20 jaar later is de stoel en het bewegingsmechaniek nog steeds toonaangevend en niet geëvenaard. Inmiddels is BMA Ergonomics een onderdeel van het Europese bedrijf FLOKK.

BMA bureaustoelen SHOWROOM AMSTERDAM

Showroom Skoon 8 - Oostzaan - Zakelijk en Particulier, 
Hier presenteren wij alle materialen en modellen.
Flokk showroom - Blaak 28, 3011 TA - Rotterdam

Graag komen wij met u in contact bel ons voor een afspraak.
0031 (0)20 311 8396 voor meer informatie over BMA bureaustoelen