bold monkey design en trendsettende collectie meubelen

Bold Monkey meubelen is een uitgebreide collectie van Nederlandse design meubelen die betaalbaar zijn en vooral extravagant in hun ontwerp.

Unieke designs speciaal voor mensen die houden van artistieke vormgeving. De designers van dit merk ontwerpen niet alleen mooie meubelen maar willen ook heel bewust "conversation starters" ontwerpen. Trendsettende meubels die echt uitnodigen tot goede gesprekken, vergaderingen en een hoge ontspanning bieden. Elk ontwerp trekt de aandacht en zorgt voor een uniek statement in uw horeca, huiskamer of op kantoor. Niet less is more maar juist more is more!

 

unieke design meubelen die passen bij jouw merk

Unieke design meubelen van Bold Monkey die geheel aansluiten bij jouw huisstijl of merk, dat is waar de designers naar streven. Het team van dit merk zijn allemaal Nederlandse interieur liefhebbers met een voorliefde voor extravagante en artistieke objecten en stijlen en dit alles onder leiding van Richard Halberstadt, die al meer dan 20 jaar in de business zit. Betaalbaar, extravagant en excentriek, dat is Bold MonkeyAlle filters 107

Meer Bold Monkey Bubble Blower afbeeldingen
Bold Monkey Bubble Blower
9 foto's

9 foto's

Bubble Blower

€ 120

1
        Sortlink: bold-monkey-bubble-blower
        Sortafbeelding: 9
        SortPlaatje: Producten2/bubbel-hanglamp-kleur.jpeg
        SortPlaatje.first: 1
        SortPlaatje.ab: 
        Absolutelink: 
        First: 
        URL: 
        Top: 
        Up: 
        Sortmerk: Bold Monkey
        SortModel: Bubble Blower
        Fit: 
        SortTitle: Bold Monkey Bubble Blower
        SortMerk: Bold Monkey
        SortModel: Bubble Blower
        SortPrijs: 120
        SortOnder: Bubble Blower
        SortVoorraad: 0
        SortBestellen: 1
        SortPlaatje: Producten2/bubbel-hanglamp-kleur.jpeg
        SortLink: bold-monkey-bubble-blower
        SortAfbeeldingen: 9
        SortTekst: <p>Bubble Blower Bold Monkey hanglamp brengt in iedereen het kind weer naar boven. Een ontwerp die is geïnspireerd op de bellenblaas van vroeger met één groot voordeel; deze blijft gelukkig heel en creëert ook nog eens een mooie rijke verlichting. De regenboog reflecterende kleuren van de lamp zorgen ervoor dat de lamp ook een super mooi object is om naar te kijken als deze niet aan staat. Leverbaar in twee maten. </p><p> </p><h2>Bold monkey bubble blower lamp materialen en afmetingen</h2><p>Bold Monkey Bubble Blower lamp is gemaakt van o<span class="Y2IQFc">ngehard iriserend en rookgrijs geplateerd glas. Dit glas heeft een regenboog reflecterende kleur en de bovenzijde is voorzien van een vergulde ijzeren luifel.<br><br>Afmetingen:<br>M 25 x 29 Ø cm (hoogte x diameter) <br>L 45 x 30 Ø cm.<br><span>Zwart stoffen snoer van 1,5 meter lengte.</span> <br>Lichtbron: </span>E27 max. watt 60.00, LED 9.00, niet dimbaar.</p><p> </p><pre><strong>BOLD MONKEY BUBBLE BLOWER LAMP PRIJS</strong><br>Bubble Blower lamp prijs is € 120,-<br>Wij leveren door de gehele Benelux.<br>0031 20 311 8396 voor meer informatie over de <strong>Bubble Blower lamp</strong></pre>
      

bold monkey PRODUCTEN NEDERLAND - BELGIË 0031 (0)20 311 8396

Bold Monkey collectie is kleurrijk, extravagant en uniek in elk zijn soort. Van gekke panterprints tot kleurrijke velvet meubelen en bijzonder sprekende lampen van reflecterende kleuren, de collectie is uitgebreid en ieder item is een kunstwerk an sich om naar te kijken.

OVER bold monkey MEUBELEN

Bold Monkey is onderdeel van het welbekende merk Zuiver en ontstaan in 2019. Het is hun streven om de grenzen van de smaak uit te dagen. Meubilair ontworpen onder leiding van  Richard Halberstadt, voor iedereen die jong (gebleven) is. We zien onszelf graag als extravagant met net even wat extra's. Liefhebbers van design die altijd gaan voor uniek in plaats van uniform. Zie ons als de maximalisten van de interieur en design wereld. 

Bold Monkey SHOWROOM AMSTERDAM

Bold Monkey Amsterdam Showroom, Skoon 8 - Oostzaan - Zakelijk en Particulier
Bold Monkey Showroom, Schoot 2, 1551 NB Westzaan, Nederland

Graag komen wij met u in contact bel ons voor een afspraak.
0031 (0)20 311 8396 voor Bold Monkey meubelen