oniro meubelstoffen

Oniro stoffen showroom Amsterdam Projectinrichter, u bent van harte welkom. Wij hebben een Oniro advies service en stoffering in de gehele Benelux. Buiten de Benelux werken wij met partners.

Lees meerAlle filters 106

oniro meubelstoffen NEDERLAND - BELGIË 0031 (0)20 311 8396

Oniro meubelstoffen collectie is kleurrijk en wordt gemaakt van hoog kwalitatieve materialen die geschikt zijn voor intensief gebruik en op plekken waar hygiene uiterst belangrijk is zoals bijvoorbeeld de zorgsector. In onze Oniro showroom Amsterdam Oostzaan kunt u diverse stoffen bekijken.

 

OVER oniro textiles stoffen

Oniro Textiles stoffen is al sinds 14 jaar een waar begrip in de textielen industrie. Opgericht in 2002 door Harrie van den Berg, een ware ondernemer die ervoor zorgt dat Oniro één van de belangrijkste toeleveranciers wordt van een waterdichte meubelstof. Vanaf 2009 wordt Oniro distributeur voor de Benelux van het Deense stoffen merk Gabriel, dit is een bijzonder grote stap voor Oniro en zorgt ervoor dat ze nu niet alleen praktische waterdichte meubelstoffen hebben maar door Gabriel nu ook een brede collectie van geweven meubelstoffen. 

Inmiddels is Oniro nu onder leiding van Richard Leliveld die vervolgens zorgt voor de ontwikkeling van de Niroxx collectie, Fabrixx en Vixx collectie. Maar dat niet alleen, de komst van een innovatieve kunstleer collectie is een feit. De komst van PUxx maakt de Oniro collectie compleet!

Oniro stoffen SHOWROOM AMSTERDAM

Oniro stoffen Amsterdam Showroom, Skoon 8 - Oostzaan - Zakelijk en Particulier
Oniro Textiles B.V. | Fahrenheitbaan 4B | 3439 MD Nieuwegein, Nederland


Graag komen wij met u in contact bel ons voor een afspraak.
0031 (0)20 311 8396 voor Oniro Stoffen