Parri stoelen

Parri stoelen, Italiaanse meubelen, wij leveren de gehele Parri furniture collectie. Bekend van de BlaBlaBla chair en de Coccolona stoelen. De meubelen worden geleverd vanuit Italië in heel Europa. U kunt ons bezoeken in de kantoormeubelen showroom in Amsterdam. In de meeste gevallen laten wij een proefmodel naar de klant komen, zodat deze de stoel vrijblijvend uitvoerig kan testen. De prijslijst van Parri is zeer uitgebreid, wij helpen u graag aan prijzen, chat, mail of bel ons, dan heeft u de prijs of indicatie direct. Bel 0031 (0)20 311 8396.

Vraag hier informatie of een offerte aan of bel 0031 (0)20 311 8396.

Parri meubelen heeft een indrukwekkende collectie stoelen en tafels in vele versies en kleuren, daar staat Parri stoelen om bekend. Na verloop van tijd heeft de collectie een universum van "mogelijk" ontwerp gecreëerd, gebaseerd op het gebruik van nieuwe materialen en het experimenteren van innovatieve productieprocessen.

Dit zijn de richtlijnen die het proces van bedrijfsgroei, in synergie met de ontwerpers, hebben uitgewerkt. De band tussen bedrijf en ontwerpers heeft de fasen van de constante groei van de collectie gemarkeerd die beginnen met de CHIACCHIERA-collectie, de internationale GRANDESIGN Award 1997 en IIDA Award 1997, Product Design Achievement Awards, gevolgd door het project BLABLABLA, speciaal vermeld in het Young & Design Competitie 1999 en vervolgens BODY TO BODY, die de Good Design Award 2008 heeft afgelegd en LOVELY die de Grandesign Etico International Award 2008 hebben gewonnen.

Een band tussen bedrijf en ontwerpers die de nadruk legt op de mogelijkheid om een ​​relatie van vaardigheidsdeling te creëren Wederzijdse dialoog, harmonisatie van esthetische eisen en functionele eisen en samen een eindpunt van constant evenwicht ontdekken. De Parri collectie is bijzonder actief in de volgende sectoren: contact, onroerend goed, gemeenschap, franchise, showroom, design projecten, tv- en bioscoopproducties, scholen en universiteiten, sportclubs.


0031 (0)20 311 8396 voor meer informatie over Parri