Trilogy furniture design projectmeubelen is een jong en dynamisch bedrijf die samenwerkt met Europese toeleveranciers. Ze creëren hoog kwalitatieve meubelen voor de zakelijke markt waarbij ze vooral stijl en huiselijk design naar de projectruimtes willen brengen. Hun collectie is breed; van tafels tot aan stoelen, stilteruimtes en kasten, van ergonomische bureaus tot aan geluiddempende elementen en garderobe meubelen. Ook is er eindeloze keus als het gaat om de beschikbare materialen en kleuren. Design en kwaliteit, kies Trilogy!

Home Trilogy Twenty Twenty 

 

 

 

Trilogy Design projectmeubelen NEDERLAND - BELGIË 0031 (0)20 311 8396

Trilogy design projectmeubelen collectie is veelzijdig, trendy en stijlvol. Of u nou kiest voor ergonomische werkplekken, hybride kantoorkaste, stiltewerkplekken of garderobes en accessoires, alles is gemaakt van hoge kwaliteit en voor een goede prijs. In onze Trilogy showroom Oostzaan kunt u diverse producten bekijken. 

 

OVER Trilogy furniture

Trilogy Furniture beweegt zich vooral in de projectinrichting en bedrijfsmeubels. Zij hebben een vestiging gevestigd in Hoogeveen en werken nauw samen met toeleveranciers bijvoorbeeld vanuit Engelend. "Werk met stijl" is hun motto en dit is vooral terug te zien in hun ontwerpen qua modern projectmeubilair
voor het kantoor, thuis, in het onderwijs, de zorg, en hospitality.

Trilogy SHOWROOM AMSTERDAM

Trilogy Amsterdam Showroom, Skoon 8 - Oostzaan - Zakelijk en Particulier
Trilogy showroom, A. G. Bellstraat 45-1, 7903 AD, Hoogeveen

Graag komen wij met u in contact bel ons voor een afspraak.
0031 (0)20 311 8396 voor Trilogy Furniture