Voortman prijslijst | Voortman prijzen

Wilt u de gehele Voortman kantoormeubelen collectie bekijken in de showroom in Purmerend?
Of een bezoek brengen aan onze showroom in Amsterdam, u bent van harte welkom.
Bekijk hieronder de prijzen bedoeld om een begroting te maken.
Wilt een aanbieding van ons ontvangen, vraag dan een offerte aan.

Graag geven wij u een vrijbijvend inrichtingsadvies met een 3d ontwerp
Bel  voor een afspraak 0031 (0)20 311 8396.

Wilt u vrijblijvend interieurontwerp, wij verzorgen het graag voor u.
Bel of mail ons om de gehele Voortman prijslijst te ontvangen.


Voortman prijzen zijn sterk afhankelijk van de exacte uitvoering van het model, het type werkblad, het transport en de korting.   

U bent van harte welkom in de Voortman showroom Purmerend en Amsterdam.
Graag wel even een afspraak maken voor bezoek.
Bruto prijzenoverzicht 

  • Voortman Hi Tee bureau instelbaar 160 x 80 vanaf € 500,-
  • Hi Tee bureau met slinger 160 x 80 vanaf € 740-
  • Duo werkplek instelbaar HTD80-160I-HH  vanaf € 1.000,-
  • Duo werkplek met slinger HTD80-160S-HH vanaf € 1.500,-

Voortman schuifdeurkast

  • SV160X1-88PS afmeting: 160 x 88 € 1.300,-
  • SV160X1-122PS afmeting 160 x 122 € 1.400,-

Hieronder een aantal veel verkochte meubelen | kantoormeubelen.

Hi Tee Voortman

 

 

Schuifdeurkast voortman prijs

Schuifdeurkast voortman

 

Prijzen
Alle vermelde prijzen in deze prijslijst zijn in euro’s en bruto adviesverkoopprijzen exclusief B.T.W. 

Levering
Onder afleveren verstaan wij het op de vastgestelde routedag, in Nederland (op het vaste land), op een met een vrachtwagen normaal bereikbaar adres, op de begane grond achter de eerste buitendeur, tijdens normale werkuren, leveren van verpakte, gemonteerde en ongemonteerde producten, door één chauffeur. Levering magazijn dealer: Franco huis, mits netto orderwaarde meer dan 1000 euro bedraagt. Voor kleinere opdrachten wordt een bijdrage van 75 euro berekend voor behandelingskosten en vrachtbijdrage. Levering direct aan eindgebruiker: Franco huis, mits netto orderwaarde hoger dan 2000 euro. Voor kleinere opdrachten wordt een bijdrage van 75 euro per adres berekend. Op verzoek kunnen wij pakketten (tot 20Kg) door de pakketdienst laten afleveren. De kosten zijn 20 euro per pakket. In geval van afwijkende leverdagen of levering buiten kantooruren worden de afleverkosten vooraf door onze verkoopafdeling bepaald.


Inhuizen en montage
Onder inhuizen en montage verstaan wij in Nederland tijdens normale werkuren onder normale werkomstandigheden inpandig transporteren van onze producten en onderdelen hiervan naar de plaats van bestemming, de plaatsing hiervan op de vooraf aangegeven locatie, het monteren en afstellen van het meubilair en het afvoeren van hulpmiddelen en verpakkingsmateriaal.

De kosten van levering, inhuizen en montage zijn 5% over de bruto orderwaarde.
De minimale doorberekening is 125 euro per adres. Voor inhuizen en montage op eerste of hoger gelegen verdiepingen geldt een toeslag van 1% over de bruto orderwaarde per verdieping. Indien de eerste of hoger gelegen verdiepingen met een geschikte (inpandige) lift bereikt kunnen worden, is de toeslag van 1% ongeacht het aantal verdiepingen. Indien trappenhuizen of liften onvoldoende ruim zijn, waardoor inzet van aanvullende transport- en hijsmiddelen benodigd is, worden de kosten van deze middelen vooraf door onze verkoopafdeling bepaald. Extra werkzaamheden (ontruimen/verplaatsen), of wachturen welke veroorzaakt worden buiten de verantwoordelijkheid van Voortman kantoormeubelen om, worden doorberekend op basis van het reguliere montagetarief van 63 euro per uur.

Reclamaties
Wij verzoeken u reclamaties t.a.v. levering en zichtbare gebreken direct of uiterlijk binnen veertien dagen schriftelijk te melden. Lakschade en beschadigingen van bladen dienen binnen 24 uur gemeld te worden. Herlevering van producten of vervanging van onderdelen geschiedt naar keuze van Voortman op locatie of aan het magazijn van de dealer.

Maatwerk
Alternatieve bladmaterialen of bladen met afwijkende maatvoering zijn leverbaar. Wij verzoeken u aanvragen voor dergelijke aanpassingen schriftelijk in te dienen.

Bestelcodering
Bij bestelling wordt het product gespecificeerd door opgave van de basiscode van het product, de uitvoeringskenmerken en eventuele, aanvullende keuzemogelijkheden (opties). In de basiscode is het type in/-verstelling opgenomen. De uitvoeringskenmerken lakafwerking, bladuitvoering, en in geval van Hi Tee, het type poot, dienen altijd opgegeven te worden. Eventuele opties worden besteld door deze aanvullend op te geven. Zie pagina 30 voor het overzicht van alle mogelijke uitvoeringen en opties.

Levertermijn
Voor producten uit het snelleverprogramma geldt een levertijd van 2 werkweken. De basiscodes en prijzen van de producten met korte levertijd zijn aangegeven in blauw.


Voortman snelle levertijd

Bureau's met een melamine blad wit, ahorn, eiken of noten in combinatie met lakkleuren wit, aluminium en donkergrijs metallic onderstel kunnen sneller geleverd worden.

Bij bestelling van een combinatie van producten uit het snelleverprogramma en overige producten, gelden onderstaande reguliere levertijden, welke afhankelijk zijn van de gekozen bladuitvoering:

Voortman Hi Tee
Melamine wit, ahorn, eiken en noten decor blad 4 werkweken
Overige bladuitvoeringen 6 werkweken

Voortman Four and More
Melamine wit, ahorn, eiken en noten decor blad 4 werkweken
Overige bladuitvoeringen 6 werkweken

Cheek to Cheek
Alle bladuitvoeringen 6 werkweken

Voortman Sound and Vision kasten en wanden
Alle uitvoeringen 6 werkweken Indien door omstandigheden de levertijd niet realiseerbaar is, wordt u hiervan tijdig in kennis gesteld.

De levertermijn gaat in na retournering van de voor akkoord getekende orderspecificatie.

 

Bel 0031 (0)20 311 8396 voor meer informatie over de Voortman prijslijst