ZENO PROTECT SCHOONLOOP ZONES

Zeno Protect showroom Amsterdam 0031 (0)20 311 8396
Particulieren zijn bij ons ook van harte welkom. Wij hebben een Zeno Protect service in de gehele Benelux. Buiten de Benelux werken wij met partners.

Zeno Protect creëert een schone, vuil afstotende vloeromgeving. Het merk heeft een brede, internationale ervaring op het gebied van productie en marketing van Schoonloop-Zones. De collecties Excellence, Super en Sprint worden geproduceerd in technisch geavanceerde productielocaties in overeenstemming met ISO9001 en ISO14001. Door de relaties met onze partners hebben we een stabiele supply chain gecreëerd waarmee we onze klanten op een kosteneffectieve en verantwoorde manier kunnen bedienen, door de gehele Benelux en internationaal. 

 

Home Zeno Protect | Schoonloopmat

zeno protect NEDERLAND - BELGIË 0031 (0)20 311 8396

Zeno Protect collectie is een breed assortiment van schoonloop matten voor projectruimten. Ze zorgen voor de ultieme oplossing waar overgangen van vuile naar schone ruimtes zo schoon mogelijk moeten blijven. 

OVER Zeno protect 

Zeno Protect is sinds 1997 een onafhankelijke, kwaliteitsgerichte Nederlandse producent van Schoonloop-Zones. Hun producten houden de ingangen van commerciële projectruimtes veilig en mooi door vuil, sneeuw en water te stoppen. Hierdoor is het mogelijk om efficiënter schoon te maken en om de onderhoudskosten te verminderen. Zeno Protect Schoonloop-Zones bevat verschillende producten om te voldoen aan de esthetische vereisten en het budget van elk gebouw.

ZENo protect SHOWROOM AMSTERDAM

Zeno Protect Amsterdam Showroom, Skoon 8 - Oostzaan - Zakelijk en Particulier
Zeno Protect magazijn Sint-Eloois-Vijve – België

Graag komen wij met u in contact bel ons voor een afspraak.
0031 (0)20 311 8396 voor Zeno Protect Schoonloop zones