Nieuwe Kantoorinrichting 2021 

 

Welke beleving ervaar jij tijdens het werken op kantoor?

Werken op kantoor heeft een veranderd perspectief gekregen. Werknemers werken voornamelijk thuis en ontmoeten elkaar op kantoor. Door het geringe live contact is het voor veel mensen fijn om elkaar weer te zien op de werkvloer. Het interieur heeft een luchtige uitstraling mogen krijgen door maatregelen die door deze tijd in acht zijn genomen. Een veranderde beleving ontstaat betreft het werken op kantoor door uit akoestische scheidingspanelen elkaar staande stoelen en grotere tafels, bureauschermen en aangepaste werktijden.

 

Hoe spelen wij hierop in?

Door creatieve inrichting en het optimaal benutten van ruimte, ontstaat er een luchtige luxueuze uitstraling waarbij een positieve veranderde beleving ontstaat en iedere werknemer zich veilig voelt om naar het werk te gaan. Ook een veranderde beleving creĆ«ren met creatieve oplossingen en optimaal gebruik maken van uw ruimte op de werkvloer? Neem contact op!

Wij zijn een projectinrichter met een enorme collectie en ervaring. U kunt bij ons enthousiasme en passie verwachten, wij leveren graag een enkele bureaustoel of een complete turnkey inrichting. 
Meinema projectinrichting ontwerpt graag samen met u of met een interieurarchitect. Wij hebben verstand van inrichten, voor ieder totaalproject hebben wij de beste oplossing voor u.


Een mooie inrichting bestaat vaak uit een goede mix van de juiste materialen en producten gecombineerd met de juiste functionaliteiten, akoestische producten zijn hier een belangrijk onderdeel in net als de ergonomische bureaustoelen en de in hoogte verstelbare bureaus. Een gezonde werkplek geeft energie en vergroot de prestaties van uw medewerkers. De inrichting van een ruimte speelt hierin een belangrijke rol. Als projectinrichter luisteren wij daarom eerst naar uw wensen en eisen en de wensen en behoeften van uw medewerkers. Wat is de identiteit van uw bedrijf? Wat moet u uitstralen om uw doelgroep te bereiken.

 

TURNKEY PROJECTINRICHTING 
Neem contact met ons op voor uw inrichting.
Wij hebben vele projectmeubelen, bekijk hier onze producten pagina