Meinema projectinrichter | Advies  |  Ontwerp  |  Realisatie


Sinds 1980 innovatief in creatieve inrichtingen.
De manier van werken blijft veranderen. De trend is nu, veiligheid, duurzaam en huiselijk. Omdat wij veel fabrikanten en beurzen over de hele wereld bezoeken, zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends, ergonomische en facilitaire ontwikkelingen.

Wij kunnen voor u een prachtige nieuwe werkomgeving creëren met een nieuwe identiteit, zodat u de stap verder kunt maken. De echte waarde van uw onderneming zijn uw mensen, zorg dat zij een fijne werkplek krijgen, zodat zij het naar hun zin hebben en graag bij u willen werken.

Wij zijn experts op het gebied van Projectinrichting. 


Bedrijfsfilm

Graag stellen wij u voor aan ons team:

Patrick Aarts

Projectinrichter

Hans Knoppert

Projectinrichter

Fred Stalenberg

Projectinrichter

Cindy van Dijk

Boekhouding

JURGEN LUCCHI

Administratie

Lisa van der Lip

Binnendienst

Kim-Madeleine

Marketing

Leonie Smit

Interieurontwerpster

Manon Mulder

Ontwerpster

Bodine Hermes

3D Designer

Saskia van Eijkeren

Werkplek-ergonoom

Kristy Babiy

Binnendienst

Marcel Slot

Developer

Kewal Baitali

Avg montage

Service en montagedienst

Wij zijn een projectinrichter, ons team weet dat geen bedrijf hetzelfde is. 

Daarom luisteren we eerst naar uw ervaringen en uw wensen. Hoe wilt u graag werken? Wat is voor uw bedrijf de definitie van een werkplek. Hoe kunnen wij u helpen met het werven en behouden van gemotiveerd personeel. Juist de werkomgeving is voor veel personeelsleden een belangrijk criterium om voor een bedrijf te willen werken. Hoe wilt u uw bedrijf profileren? Welke inrichting raakt de juiste snaar van uw medewerkers? We vertalen uw specifieke wensen naar een inrichtingsconcept. Door middel van 3D presentaties kunt u meteen kunt zien hoe uw ideale werkruimte eruit kan komen te zien. Op deze manier bewijzen we al jaren lang dat we voor talloze bedrijven en organisaties een inspirerende en duurzame werkplek weten te creëren. Bent u benieuwd hoe ons team voor u een inspirerende werkplek kan realiseren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.