Duurzaam kantoormeubilair

Duurzaam milieuvriendelijk kantoormeubilair, wij zorgen ervoor dat uw werkomgeving duurzaam wordt ingericht. We werken samen met partners die bewust omgaan met het milieu en energiebronnen. In de praktijk betekent dit dat we ook cradle to cradle meubilair leveren. Zijn er nieuwe energiebesparende productinnovaties? We houden u graag op de hoogte. Zo werken we samen met u aan een duurzame kantoor. Wilt u ook een werkplek waar duurzaam kantoormeubilair aangepast kan worden aan elke individuele werknemer? Bekijk hier al onze producten gemaakt van gerecyclede plasticflessen

Duurzaam kantoormeubilair

Duurzaam ondernemen is integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering. Gefocust zijn op de toekomst, met het vizier op continuïteit. Maar vooral gericht zijn op klanten, medewerkers, partners, de samenleving. Verantwoord omgaan met onze leefomgeving is hierbij vanzelfsprekend. Goede balans weten te vinden tussen rendement, mensen en milieu. In onze visie is dit maatwerk. Duurzaamheid begint bij het ontwerp van producten. Door tijdloos design, hoge functionaliteit en uitstekende kwaliteit kunnen onze producten langdurig gebruikt en eventueel hergebruikt worden. Zorgvuldig gebruik van grondstoffen en het voorkomen van verspilling van energie is binnen onze geautomatiseerde productie een permanente opdracht.

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt is verankerd in ons managementsysteem. Veel van onze producten en leveranciers voldoen aan de internationale standaarden NEN-EN-ISO 9001: 2008 en milieu NEN-EN-ISO 14001: 2004.