Duurzaam kantoormeubilair

 

Mileubewuste meubelen Meinema2

Duurzaam milieuvriendelijk kantoormeubilair, wij zorgen ervoor dat uw werkomgeving duurzaam wordt ingericht. Wij geloven onvoorwaardelijk in circulaire interieuroplossingen. We werken veel samen met toeleveranciers die zeer bewust omgaan met het milieu en hun energiebronnen. In de praktijk betekent dit dat we cradle to cradle meubilair leveren. Zijn er nieuwe energiebesparende productinnovaties? We houden u graag op de hoogte. Zo werken we samen met u aan het duurzaamste kantoor.  Wilt u ook een werkplek waar duurzaam kantoormeubilair aangepast kan worden aan elke individuele werknemer?

 Kantoorinrichting ontwerp met duurzame meubelen

Duurzaam ondernemen is integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering. Gefocust zijn op de toekomst, met het vizier op continuïteit. Maar vooral gericht zijn op klanten, medewerkers, partners en de samenleving. Verantwoord omgaan met onze leefomgeving is hierbij vanzelfsprekend. Een goede balans weten te vinden tussen rendement, mensen en milieu. In onze visie bij het maken van een milieuvriendelijk interieurontwerp begint het bij het ontwerp van duurzame producten. Door tijdloos design, hoge functionaliteit en uitstekende kwaliteit kunnen onze producten langdurig gebruikt en eventueel hergebruikt worden. Zorgvuldig gebruik van grondstoffen en het voorkomen van verspilling van energie is binnen onze geautomatiseerde productie een permanente opdracht.

 

plastic voor petfeltZo maken we akoestische producten met een vulling van gerecyclede kledingstukken, hebben we verschillende collecties bestaande uit gerecycled PET-materiaal en werken we met BIO-Based Wallcovering, zonder PVC. Bekijk hier al onze producten gemaakt van gerecyclede plasticflessen.

 


 

 

 

 

Duurzaam meubilair meinema


Zeggen wat je doet en doen wat je belooft. 
Het gehele proces
 is verankerd in ons managementsysteem. Veel van onze kantoormeubelen leveranciers voldoen aan de hoogste internationale standaarden

 

NEN-EN-ISO 9001:2008 en milieu NEN- EN-ISO 14001:2004 -ISO 140025. 

Neem contact met ons op voor meer informatie.