abstracta akoestische meubelen

Abstracta showroom Amsterdam 0031 (0)20 311 8396
Particulieren zijn bij ons ook van harte welkom. Wij hebben een Abstracta service en montagedienst in de gehele Benelux. Buiten de Benelux werken wij met partners.

Lees meerAlle filters 102

Abstracta Nederland - België 0031 (0)20 311 8396

Abstracta akoestiek collectie is kleurrijk en wordt vaak gemaakt van akoestisch vilt. Dit zachte materiaal gaat het nagalmen van het geluid tegen. In onze Abstracta showroom Oostzaan kunt u diverse producten bekijken. 0031 (0)20 311 8396 voor meer informatie over Abstracta

Over Abstracta

Abstracta is sinds 1972 actief met akoestiek, wat hun pioniers maakt in innovatieve oplossingen op het gebied van geluidsbeheersing in werkomgevingen en openbare ruimtes. Vanuit Smaland Zweden werken zij over de hele wereld. Samenwerkend met de meest toonaangevende hedendaagse ontwerpers in de wereld, zoals Stefan Borselius, Anya Sebton, Nina Jobs, Poul Christiansen en Pia Wallén. De kern van het bedrijf is welzijn, voor toekomstige generaties en de planeet. Duurzaamheid is een natuurlijk onderdeel van het gehele proces. De tijdloze designs en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat de producten lang meegaan. Het bedrijf richt zich op het behalen van hun gestelde duurzaamheidsdoelen. Niet allen voor zich zelf maar ook in hun keuze van toeleveranciers. Showrooms hebben zij over de gehele wereld waar zij hun toonaangevende akoestische producten tonen. Zij zijn een onderdeel van de Lammhults Design Group.

Abstracta showroom Nederland

Abstracta showroom, Polanerzandweg 1, 3446 CC Woerden
Abstracta Amsterdam Showroom, Skoon 8 - Oostzaan - Zakelijk en Particulier,
hier presenteren wij alle materialen en enkele modellen.

Graag komen wij met u in contact bel ons voor een afspraak.
Bel ons voor een afspraak 0031 (0)20 311 8396 voor Abstracta Akoestiek