abstracta  akoestische producten showroom

Abstracta showroom Amsterdam Projectinrichter, u bent van harte welkom. Wij hebben een Abstracta service en montagedienst in de gehele Benelux. Buiten de Benelux werken wij met partners.

Abstracta creëert een betere geluidsomgeving. Abstracta noemt dit Soundscape; hoe ervaren wij de omgeving met ons gehoor. Deze ervaring beïnvloedt onze prestaties en welzijn op het werk op het werk. Met dit uitgangspunt hebben zij al tientallen jaren innovatieve producten ontwikkeld die zich onderscheiden in design, duurzaamheid, materiaalgebruik. Mooie producten voor akoestische oplossingen die voldoen aan de hoogste eisen. Zij hebben een breed scala aan producten voor verschillende omgevingen; van geluidsabsorberende schermen en oppervlakken, verlichtingselementen tot meubilair met akoestische eigenschappen.

Home Abstracta Airflake | Domo Wall Booth Lily Triline Wall

Abstracta akoestische producten Nederland - België 0031 (0)20 311 8396

Abstracta akoestiek collectie is kleurrijk en wordt vaak gemaakt van akoestisch vilt. Dit zachte materiaal gaat het nagalmen van het geluid tegen. In onze Abstracta showroom Oostzaan kunt u diverse producten bekijken. 

Over Abstracta meubelen

Abstracta is sinds 1972 actief met akoestiek, wat hun pioniers maakt in innovatieve oplossingen op het gebied van geluidsbeheersing in werkomgevingen en openbare ruimtes. Vanuit Smaland Zweden werken zij over de hele wereld. Samenwerkend met de meest toonaangevende hedendaagse ontwerpers in de wereld, zoals Stefan Borselius, Anya Sebton, Nina Jobs, Poul Christiansen en Pia Wallén. De kern van het bedrijf is welzijn, voor toekomstige generaties en de planeet. Duurzaamheid is een natuurlijk onderdeel van het gehele proces. De tijdloze designs en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat de producten lang meegaan. Het bedrijf richt zich op het behalen van hun gestelde duurzaamheidsdoelen. Niet allen voor zich zelf maar ook in hun keuze van toeleveranciers. Showrooms hebben zij over de gehele wereld waar zij hun toonaangevende akoestische producten tonen.

Abstracta showroom amsterdam

Abstracta Amsterdam Showroom, Skoon 8 - Oostzaan - Zakelijk en Particulier
Abstracta showroom, Polanerzandweg 1, 3446 CC Woerden

Graag komen wij met u in contact bel ons voor een afspraak.
0031 (0)20 311 8396 voor Abstracta Akoestiek