AROMAS LAMPEN

Aromas showroom Amsterdam 0031 (0)20 311 8396
Particulieren zijn bij ons ook van harte welkom. Wij hebben een Aromas service en montagedienst in de gehele Benelux. Buiten de Benelux werken wij met partners.  

Aromas lampen is een Spaans merk sinds 1986 die bekend zijn geworden vanwege de kleine glazen lampen gevuld met gedroogde bloemen. Inmiddels bedienen zij wereldwijd projectinrichting ruimtes met een breed scala aan verlichting oplossingen specifiek gericht op design en avant-garde.

Home Aromas | MaruAlle filters 107

Meer Aromas Maru afbeeldingen
Aromas Maru
4 foto's

4 foto's

Maru

Op aanvraag

1
        Sortlink: aromas-maru
        Sortafbeelding: 4
        SortPlaatje: Producten2/maru-lamp-aromas.jpg
        SortPlaatje.first: 1
        SortPlaatje.ab: 
        Absolutelink: 
        First: 
        URL: 
        Top: 
        Up: 
        Sortmerk: Aromas
        SortModel: Maru
        Fit: 
        SortTitle: Aromas Maru
        SortMerk: Aromas
        SortModel: Maru
        SortPrijs: 0
        SortOnder: Maru
        SortVoorraad: 0
        SortBestellen: 1
        SortPlaatje: Producten2/maru-lamp-aromas.jpg
        SortLink: aromas-maru
        SortAfbeeldingen: 4
        SortTekst: <p>Zwart gouden vloerlamp <a href="meubelleveranciers/aromas" target="_blank">Aromas</a> Maru is een mooie design LED vloerlamp die ontworpen is door JF Sevilla voor het merk Aromas del Campo. Dit Spaanse design lampen merk heeft ook met dit model weer bewezen dat elegantie en functionaliteit heel goed samen gaat. De vloerlamp is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.</p><p> </p><h2>maru vloerlamp uitvoeringen</h2><p>Maru vloerlamp heeft een onderstel en structuur van hoog kwalitatief staal waarbij u kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen zoals bijvoorbeeld zwart geverfd statief met mat gouden details of andersom. Door het kogelgewricht heeft u de mogelijkheid om de lamp in diverse richtingen te oriënteren. Technische eigenschappen: ingebouwde LED chip 3000k Lumen in warm wit licht, 3W, 270lm.</p><p> </p><h3>aromas maru afmetingen</h3><p>Aromas afmetingen: 140 cm hoogte, voet Ø 30 cm, armatuur 11,7 cm hoogte met een diameter van <span>Ø 4,5 cm.</span></p><p> </p><pre><span><strong>AROMAS MARU PRIJS</strong><br>Aromas Maru prijs is op aanvraag.<br>Wij leveren door de gehele Benelux.<br>0031 20 311 8396 voor meer informatie over de <strong>Aromas Maru</strong></span></pre><p> </p>
      

aromas NEDERLAND - BELGIË 0031 (0)20 311 8396

Aromas lampen collectie is gericht op Design en avant-garde binnen de projectinrichting. In onze Aromas showroom Oostzaan kunt u diverse producten bekijken. 0031 (0)20 311 8396 voor meer informatie over Aromas.

OVER aromas

Aromas heeft zich sinds 1986 geprofileerd als een merk dat zich richt op luxe design verlichting. Waar zij van origine zijn begonnen als bedrijf dat zich richtte op productie en distributie van bloemen potpourris en aromatische producten, is de organisatie nu uitgegroeid tot een hoogwaardig verlichting merk dat zich kenmerkt onder andere door de glazen lampen gevuld met gedroogde bloemen. Aromas del Campo is gevestigd in Llíria (Valencia) en heeft een 2.500 m2 kantoorruimte en magazijngebied waar de productie en distributie wordt georganiseerd voor nationale en internationale markten. Jaarlijks bezoeken zij tal van beurzen en zorgen zij dat ze gebruik maken van de nieuwste innovatieve technieken. Dit uit zich in hun trendy ontwerpen een veelzijdigheid aan verlichting oplossingen. 

aromas SHOWROOM NEDERLAND

Aromas Amsterdam Showroom, Skoon 8 - Oostzaan - Zakelijk en Particulier,
Aromas showroom, Pol.Ind. L´horta Vella, Calle 7 Parcela 3, 46117 Betera, Valencia Spain.
Bel ons voor een afspraak 0031 (0)20 311 8396 voor Aromas lampen