ARTIFORT Design meubelen

Artifort Nederland en België te bezichtigen in onze Meinema showroom Amsterdam en bij Artifort in Schijndel. U bent van harte welkom wij hebben alle stofstalen voor u in de showroom beschikbaar. Eventueel kunnen wij u de stofstalen toesturen. Wij exporteren door heel Europa en zijn in Nederland een groot Artifort service en verkooppunt. U kunt bij ons bestellen met telefonische ondersteuning of langs komen in de showroom.
Graag adviseren wij u met de levertijden, stofstalen en prijzen 0031 (0)20 311 8396.

Lees meer

Artifort Nederland en België  0031 (0)20 311 8396
De design collectie van Artifort is vaak kleurrijk en heeft echt een geheel eigen beeld. Het geeft uitstraling aan de inrichting en bepaalt de sfeer.
Art en Comfort en gemaakt door de beste ontwerpers, eigenzinnig design, strak gestoffeerd met vloeiende lijnen en een fantastisch zitcomfort.
De collecties worden getoond in diverse musea zoals in Centre Pompidou in Parijs en ook bij zeer gerenommeerde bedrijven en bij de rijkere inrichtingen thuis.

De Lande meubelen en Artifort design meubelen worden geproduceerd in de fabrieken in Schijndel/Nederland, Lanaken/België en Bursa/Turkije. Zo beschikken de merken over een eigen schuimmachine, hout- en metaalbewerking, poedercoatingstraat en productontwikkeling.

 

Artifort Kleuren en stoffen

De verschillende stoffen en leder die mogelijk zijn, presenteren wij uitgebreid in onze showroom Amsterdam.
Wij leveren door de gehele Benelux. Graag helpen wij u met het maken van een kleur- of materiaal keuze, het is ons vak! 

Slijtage martindale, kleurechtheid, pilling en ook na levergarantie worden uitvoerig met u besproken.


 

Artifort ontwerpers

Bekende ontwerpers zijn Pierre Paulin, Geoffrey D. Harcourt RDI, René Holten, Patrick Norguet en Richard Hutten.