ARTIFORT Amsterdam bij Meinema

Artifort in Amsterdam te bezichtigen in de design meubelen showroom bij Meinema. U bent van harte welkom, wij hebben diverse modellen, alle materialen en kleuren voor u in de showroom beschikbaar. Wij komen graag met u in contact 0031 (0)20 311 8396. 

Nu alle modellen tegen projectprijzen, indien u een aanbieding wilt ontvangen vraag ons dan om een offerte. Bekijk hier Artifort Mare prijzen. Kunst en comfort verenigen in meubilair, dat is waar het bedrijf voor staat. Voor de zakelijke markt en voor thuis maken zij tijdloos design, van topkwaliteit die lang meegaan maar niet verouderen. Deze tijdloze meubels worden wereldwijd gewaardeerd en ten toon gesteld.

Ontwerpers als Pierre Paulin, Geofrey  Harcourt, Kho Liang, Khodi Feiz , Patrick Norquet en René Holten zorgen ervoor dat de inrichting van huis- of kantooromgeving altijd bijzonder zijn.

Vaak toegepaste modellen:
Home Artifort | Orange Slice | Mare | F510 | Jima | Beso | Shark | Nina

Over Artifort design meubelen

In 1890 gestart in Maastricht met stoffeerwerk en uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van hoogstaand ontworpen meubels. Deze meubels worden gemaakt door vakmensen die hun kennis delen met de jongere generaties. Zo blijft de kwaliteit behouden bij de stoffeerders, lassers, houtbewerkers en naaisters. Dit doen zij vanuit 3 locaties, Schijndel - Nederland, Lanaken - België en Bursa -Turkije. Zij ontwikkelen in jonge ontwerpers en vormgevers, als Luca Nichetto en Monica Förster, om de toekomst te vernieuwen.
Bekende meubel ontwerpers zijn Pierre Paulin, Geoffrey D. Harcourt RDI, René Holten, Patrick Norguet en Richard Hutten. 

De collecties worden getoond in diverse musea zoals in Centre Pompidou in Parijs en ook bij zeer gerenommeerde bedrijven en bij de rijkere inrichtingen thuis.
De design meubelen worden geproduceerd in de fabrieken in Schijndel Nederland, Lanaken/België en Bursa/Turkije.

Artifort Kleuren en stoffen

De verschillende stoffen en leder soorten en kleuren presenteren wij uitgebreid in onze showroom in Amsterdam - Oostzaan.
Wij leveren door de gehele Benelux. Graag helpen wij u met het maken van een kleur- of materiaal keuze.
Wij adviseren u graag over de slijtage martindale, kleurechtheid, pilling en de garanties.
De meubelen collectie van is kleurrijk en heeft echt een geheel eigen beeld. Het geeft uitstraling aan de inrichting en bepaalt de sfeer. 
Art en Comfort en gemaakt door de beste ontwerpers, eigenzinnig design, strak gestoffeerd met vloeiende lijnen en een fantastisch zitcomfort.

ARTIFORT Amsterdam SHOWROOM

Showroom Nederland en België - Meinema
Skoon 8 | Oostzaan - Zakelijk en Particulier

Meinema heeft voor u alle materialen en kleuren ter beschikking.
Artifort showroom en fabriek - Van Leeuwenhoek 20 | Schijndel 

Graag komen wij met u in contact bel ons voor een afspraak
0031 20 311 83 96 voor meer informatie over Artifort