BAlsan Tapijt

Balsan tapijt is één van de beste merken op het gebied van projectstoffering doordat zij milieuvriendelijk produceren, hoge kwaliteit en elegante designs leveren, geschikt voor de woninginrichting en projectinrichting.

Lees meerAlle filters 106

BALSAN TAPIJT, PROJECTTAPIJT

U bent welkom bij Balsan Amsterdam. In de Balsan showroom Amsterdam presenteren wij alle stalen en hebben diverse projecttapijten op de vloer.

Sinds 1973 staat de fabriek van Balsan projecttapijten in Frankrijk, Arthon regio Centre-Val de Loire midden in de natuur.

Hierdoor heeft het familiebedrijf grote internationale aantrekkingskracht, wat heeft gezorgd voor samenwerking met de grootste bedrijfsgroepen. Sinds 2006 maakt Balsan deel uit van de groep Belgotex International, die zeer actief is in vier continenten.

Tegenwoordig vertrouwt Balsan op de deskundigheid van haar 250 medewerkers en genereert zij een omzet van bijna 70 miljoen euro, waarvan 45% voor de export.

De twee industriële vestigingen van Balsan liggen in een ongerepte omgeving waarin ze ideaal geïntegreerd zijn. De eerste is de fabriek in Arthon: 45.000 m2 voor de productie van kamerbreed tapijt. De andere fabriek staat in Neuve-Saint-Sépulchre en is gespecialiseerd in de productie van tapijttegels. Dankzij deze twee vestigingen kan Balsan comfortabele werelden bedenken, voor thuis, op kantoor of in het hotel – overal waar tapijt een duurzame rol kan spelen door combinaties van kleuren, een zacht oppervlak en rustgevende akoestiek.