Buzzispace akoestische materialen

Buzzispace Akoestiek showroom Amsterdam Nederland 0031 (0)20 311 8396
Particulieren zijn bij ons ook van harte welkom. Wij hebben een service en montagedienst in de gehele Benelux. Buiten de Benelux werken wij met partners.

Buzzispace akoestische materialen zijn innovatieve oplossingen om het nagalmen van geluid tegen te gaan. 

Home  Buzzispace | Buzziskin | Buzzihood | Buzzifalls | Buzzishade

 

Ecologie, akoestiek en flexibiliteit zijn de drie kernwoorden. Deze producten voor thuis en op kantoor zijn ontworpen voor de inrichtingen van de toekomst. Buzzispace producten zijn innovatief en gemaakt van ecovilt, dat is gemaakt van gerecycleerde PET-flessen. Ze vallen op vanwege hun functionaliteit, lichte gewicht en flexibiliteit. Multifunctionaliteit is ook een belangrijk punt in het design. De bedoeling is dat producten in iedere kamer op verschillende manieren gebruikt en gepresenteerd kunnen worden. Boven alles blijft natuurlijk dat alle producten geluid reducerend zijn. Het scala aan producten is tegenwoordig erg breed, van accessoires tot grote systeem oplossingen. Verlichting, wandpanelen, plafondelementen, zitmeubelen, belcellen, tafels en scheidingswanden. Veel is uitstekend in huis toepasbaar.

Buzzispace producten zijn innovatief en gemaakt van ecovilt, dat is gemaakt van gerecycleerde PET-flessen. Het vooruitdenkende brein achter deze oplossingen is Sas Adriaenssens.
In 2007 begon het allemaal in Antwerpen met één innovatief materiaal en drie producten, gemaakt door een klein team dat geloofde in oplossingen voor "A World of Silence". Het gebeurt dagelijks in onze lokale productiefaciliteiten in Bladel (NL) en High Point (VS). De vestiging in Bladel Nederland heeft 80 medewerkers verdeeld over verschillende afdelingen, met meer dan 100 jaar gecombineerde ervaring in het snijden, naaien en stofferen van schuim. In de Verenigde staten streven 38 medewerkers ernaar om producten van de hoogste kwaliteit te maken. Hoewel het verhaal achter elke faciliteit uniek is, verenigt een rode draad hen: het vermogen om kwaliteitsproducten van de hoogste normen te maken. De producten vallen op vanwege hun functionaliteit, lichte gewicht en flexibiliteit. Multifunctionaliteit is ook een belangrijk punt in het design. De bedoeling is dat producten in iedere kamer op verschillende manieren gebruikt en gepresenteerd kunnen worden. Boven alles blijft natuurlijk dat alle producten geluid reducerend zijn.

 

Buzzispace showroom Amsterdam

Showroom Skoon 8 - Oostzaan - Zakelijk en Particulier, 
Showroom Buzzispace | Industrieweg 7A | Bladel
Bezoek uitsluitend op afspraak.
Hier presenteren wij alle materialen en kleuren.
Graag komen wij met u in contact bel ons voor een afspraak.
0031 (0)20 311 8396 voor meer informatie over BuzziSpace