Gelderland banken

Gelderland banken showroom Amsterdam 0031 (0)20 311 8396
Particulieren zijn bij ons ook van harte welkom. Wij hebben een service en montagedienst in de gehele Benelux. Buiten de Benelux werken wij met partners.
Wilt u een Gelderland bank of fauteuil kopen en bent op zoek naar de prijzen, wij staan u graag te woord.

Gelderland banken heeft een uitgebreide collectie banken en fauteuils. Gelderland maakt banken en fauteuils die meerdere generaties mee gaan. Geschikt voor in woningen, hospitality branche en op kantoren. Loungen thuis, in hotels of op de werkvloer. Op kantoren vooral in de wachtruimten, lounges of informele vergaderplekken. Een ruime hoeveelheid aan maten en uitvoeringen die ervoor zorgt dat er altijd een passende oplossing is. De uitgebreide en hoogwaardige stoffencollectie maakt het altijd een bijzondere bank of fauteuil. Dit samen met het vakmanschap in Culemborg gegarandeerd voor kwaliteit voor vele jaren.

Gelderland bank aanbieding.
Wij zijn een projectinrichter en leveren vaak tegen projectprijzen.
Vraag aan ons een offerte en krijg direct een voorstel met projectprijzen. Wilt u een Gelderland bank of fauteuil kopen en bent op zoek naar de prijzen, wij staan u graag te woord. De prijzen zijn sterk afhankelijk van het model en type stoffering, ook het transport is prijs bepalend. 

 

Home Gelderland | 430 | 4800 | 7400 | 7840 Pillow | Woody

Over Gelderland meubelen

In 1936 opgericht door Koene Oberman. In Culemborg, in de locomotiefloods, startte hij een meubelfabriek, als een van de eerste, met seriematige productie van ambachtelijk gemaakte meubelen. Veel ontwerpen werden geïnspireerd door modern scandinavisch design. De groei van het bedrijf werd mede veroorzaakt door het wereldwijd in licentie laten maken van hun ontwerpen. In 1969 maakte Jan des Bouvrie zijn debuut als meubelontwerper met de 430 Kubus bank. De traditie is dan geboren met vele Nederlandse ontwerpers als Rob Parry, Henk Vos, Lex Pott, Remi Meijers, Dick Spierenburg, Scholten&Baijings, Studio Truly Truly, Bart Vos en Roderick Vos. Er wordt een stuk Nederlands designgeschiedenis gemaakt. Het ontwerp van Jan des Bouvrie, de 430 kubusbank, wordt in 2004 opgenomen in de collectie van het Stedelijk Museum te Amsterdam.

Gelderland showroom Amsterdam

Showroom Skoon 8 - Oostzaan - Zakelijk en Particulier,
Hier presenteren wij alle materialen en kleuren.
Gelderland showroom - Industrieweg 15, 4104 AP Culemborg
Graag komen wij met u in contact bel ons voor een afspraak. 
0031 (0)20 311 8396 voor meer informatie over Gelderland banken