Klöber bureaustoelen

KLÖBER stoelen showroom Amsterdam Nederland 0031 (0)20 311 8396 Particulieren zijn bij ons ook van harte welkom.
Wij hebben een service en montagedienst in de gehele Benelux. Buiten de Benelux werken wij met partners.

Lees meerAlle filters 106

Over klöber meubelen

Verfrissend anders. Het is een bedrijf met een zeer hoge individualiseringsgraad en kwaliteit tot in het kleinste detail. Het innovatie gedreven bedrijf produceert voor de internationale markt. De productiefaciliteit staat in Owingen. Een traditionele onderneming ‘met een twist’

Het bedrijf is in 1935 opgericht door Margarete Klöber – een vrouw. Opmerkelijk zeker voor die tijd. Opmerkelijk dat het al die jaren is gelukt om keer op keer bureaustoelen te ontwikkelen met een nieuwe visie op het zitten op kantoor. Evenals bij het oprichting product ‘Polstergleich’ staat ook nu nog de mens centraal. Voor zijn eisen op het gebied van gezondheid, comfort, duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en individualiteit geldt hetzelfde. In de toekomst komen daar nog meer wensen bij bijvoorbeeld interconnectiviteit. Ook hiervoor hebben ze al een oplossing in het assortiment: een leesfauteuil met comfortfuncties die eenvoudig via een app kunnen worden bediend. De absolute aandacht voor bureaustoelen betekent dat het bedrijf diep kan doordringen tot in het bureaustoel-DNA. daardoor ontstaan er bureaustoelen die met geniale ideeën zeer specifieke uitdagingen het hoofd bieden, bijvoorbeeld een moeilijk binnenklimaat, elektrostatische ontlading, stiltewerkplekken in de kantoortuin of maximale individualisering. Dat alles is: Zitten maar dan anders.

Graag geven wij u een arbodeskundig ergonomisch advies met een uitgebreide bureaustoel- en werkplekinstructie. Wij zijn arbodeskundig en helpen u graag verder met het uitzoeken van de voor u perfecte stoel. Wij hebben vele modellen in onze Klober showroom in Amsterdam staan en nodigen u graag uit voor een stoelpassing. Heeft u rug-, nek- en/of schouderklachten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn bureaustoelen dealer in de regio Amsterdam en leveren in heel Europa. 

KLOBER SHOWROOM AMSTERDAM - OOSTZAAN

Klöber Showroom Skoon 8 - Oostzaan - Zakelijk en Particulier,
hier presenteren wij alle materialen en kleuren.
Fabriek en showroom | Owingen - Duitsland
Graag komen wij met u in contact bel ons voor een afspraak
0031 (0)20 311 8396 voor meer informatie over Klöber meubelen