lAPALAMA DESIGN MEUBELEN

Lapalma design meubelen showroom Amsterdam Oostzaan Nederland 0031 (0)20 311 8396
Particulieren zijn bij ons ook van harte welkom.
Wij hebben een service en montagedienst in de gehele Benelux. Buiten de Benelux werken wij met partners.

Lees meerAlle filters 106

OVER LAPALMA DESIGN MEUBELEN

Ze werken waar ze zijn geboren de broers Marcato in het begin koste het ze heel veel weekenden in de garage om de eerst tafel te produceren tegenwoordig kost he maar 15 seconden om de bekende lijnen van de lam kruk te maken. Het design merk is ruim 30 jaar op de markt, het merk kenmerkt zie door haar doorzettingsvermogen gebruik makend van talent, kennis en onuitputtelijk enthousiasme. Goed design, esthetiek maken het tot persoonlijke meubelen. De modellen combineren metaal met hout, leer en stoffen daarmee creëert tijdloze designmeubelen met vloeiende strakke lijnen.

Duurzame productie In 2010 heeft het huidige hoofdkantoor van 14.500m2 gebouwd, volledig voorzien van zonne-energie. Alle producten worden hier geproduceerd en gedistribueerd naar meer dan 81 landen. Het merkt heeft een aantal design prijzen in de wacht gesleept waaronder de FX International Interior de Good Design Award, Design Plus Award en de Design Award. Naast de bekende Lapalma Lem barkrukken zijn er stoelen, tafels, (lounge)banken en andere designmeubelen.

LAPALMA SHOWROOM AMSTERDAM - OOSTZAAN

LaPalma meubelen heeft een showroom in Amsterdam - Oostzaan Skoon 8 Zakelijk en Particulier, hier presenteren wij alle materialen en enkele modellen.
Graag komen wij met u in contact bel ons voor een afspraak 0031 (0)20 311 8396 voor meer informatie over LaPalma meubelen