IVC - MODULEO VLOEREN

IVC vloeren showroom Amsterdam Nederland 0031 (0)20 311 8396
Particulieren zijn bij ons ook van harte welkom. Wij hebben een service en montagedienst in de gehele Benelux. Buiten de Benelux werken wij met partners. Voor elk interieur hebben wij een vloeroplossing vloeroplossingen: tapijttegels, PVC stroken.

Door middel van vloeroplossingen verbeteren zij de productiviteit en het welzijn die met de toekomst voor ogen zijn ontwikkeld en die productieve werkplekken creëren, zij toveren een huis om tot een thuis, uitblinken in slipweerstand hygiëne, en stijl. Voor elk project heeft IVC Commercial een vloeroplossing die aan de benodigde behoeften voldoet. De vinylvloeren en tapijttegels zijn geschikt voor elke toepassing ze gaan verder dan vloeren om creativiteit, kwaliteit en duurzaamheid te bieden.

Op zoek naar de uitstraling van een natuurlijke stenen of houten vloer. Dan zijn luxevinyltegels (PVC stroken) de perfecte oplossing. Eenvoudig te plaatsen, sterk, waterbestendig, en onderhoudsvriendelijk, deze vloeren zijn niet voor niets uiterst populair. PVC-vloeren: mooi en praktisch.

Home IVCSelectTransform | VinylAlle filters 106

OVER IVC Vloeren 

Met ruim 115 jaar ervaring heeft Arco veel veranderingen door gemaakt. Alle producten worden in de Arco fabriek Winterswijk geproduceerd, bij voorkeur met lokale materialen. Arco kiest bewust voor een ingetogen tijdloze stijl. Kwaliteit staat altijd voorop, daarom gebruiken we alleen de mooiste hoogwaardige materialen. Met andere woorden, de houten tafels bieden u oneindig veel mogelijkheden: u heeft een Arco houten tafel voor het leven.

IVC VLOEREN SHOWROOM AMSTERDAM

IVC moduleo vloeren showroom in Amsterdam - Oostzaan 
Skoon 8 - Oostzaan - Zakelijk en Particulier, hier presenteren wij alle materialen en kleuren.
Moduleo IVC België | Nijverheidslaan 29 - Avelgem  
Graag komen wij met u in contact bel ons voor een afspraak 0031 (0)20 311 8396 voor meer informatie over Ivc - Moduleo PVC